Fotboll

Idag har vi match, seriepremiär och allt! Självklart hoppas vi på vinst :) så det är vad jag ska ägna förmiddagen åt.. Sen bli det att åka till nathalies farmor och farfar, hennes kusiner skulle komma dit!

Blir säkert att vi grillar till middag! MUMS! Men nu måste jag göra mig iordning för match! Återkommer med resultatet

jobba...

Blir inte mycket gjort idag ska jobba 12-20.30, på mitt andra jobba. Ska resa ut det där när jag har tid :) blir i alla fall att åka inlines till jobbet så man får lite motion :) nu ska vi göra oss i ordning för hundpromenad :)

är på jobbet.,,

Slutar om 1.45 och då ska jag hem och sova!!! Ledig imorgon vilket känns riktigt bra. Då blir det att fara till leklandet med lillan, springa runt där och bränna lite kalorier. :) Ha de gott där ute och Sov gott! / Trötta Tessan :)

det är svårt....

att motstå alla frestelser alla godsaker som man bara vill stoppa i sig... FICK JUST VÄRLDENS GODISSUG!!  och klockan är inte ens 9 :/ Men ska vara stark  :) 
 
 Har förresten kommit på en träningsform som jag gillar eller snarare ÄLSKAR! :D  jag har börjat åka inlines hur roligt som helst ;) Perfekt att ta med barnvagnen och ha framför sig, lite extra motstånd och min dotter älskar det.  
 
Idag får ni en till bild oå världens finaste <3 HON GÖR MIG VERKLIGEN LYCKLIG!

Helt glömt bort...

Att denna blogg var kvar :)  Antar att alla läsare försvunnit.. Men det gör inget kan  ju fixa nya eller nå!  det är galet vad mkt som hänt sen sist :)
 
jag väger nu 87 kg,  har blivit mamma ;D Till världens sötaste Nathalie född 27 oktober  2011,är gift ;)  mycket på gång.
 
hade nu tänkt starta upp bloggen igen och försöka hitta motivationen att äta hälsosammare och försöka gå ner nått kilo! Följ mig gärna och har ni något bra tips för att sluta med sötsaker så skriv gärna ner det:) headern får ni leva med tills jag hinner fixa nå nytt !  
 
 
 


RSS 2.0